Praktik

Uspešan poslovni čovek stavlja sve u pogon! On je efikasan, fleksibilan, jednostavno univerzalan; i isto očekuje od drugih ljudi koji rade za njega, a i od svog vozila. Škoda Praktik je pomoćnik koji uvek spreman da odgovori na sve vaše zahteve da bi u skladu sa tim postigli vaše poslovne ciljeve.

Ovaj dvosed nudi vam komfor i lako upravljanje vozilom kao kod putničkih automobila. Dok u isto vreme naprimer dovoljno je veliki za sve potrebe jednog trgovca iz grupe malih i srednjih preduzeća.

 

Automobil svakako nalazi svoje mesto u grupi velikih projekata i sigurno će se istaći u poslovima isporuke.

Teretni prostor

Prostor za teret je mnogo veći nego što izgleda kada gledate kompaktne dimenzije automobila – Škoda Praktik nudi zapreminu od 1900 litara.

Šest fiksnih pregrada sa strane i tri odvojena dela u prostoru za teret osigurava stabilnost prilikom prevoza. Dužina prostora za smeštaj je 1.605 mm, širina 1.434 mm, a visina 990 mm. Praktik nudi prostor za 550 kg, dok automobili sa 15" točkovima mogu nositi do 640 kg tereta.

Enterijer

Svi kontrolni i upravljački elementi su lako dostupni i instrumenti nude izvanrednu čitljivost i jasnoću. Vozač ima dobar pogled u svim pravcima.

Instrument tabla završava u Onyx bojama, prijatnim za oko. Presvlake na sedištima Praktika su ekstremno otporne i lake za održavanje i čišćenje. Vozilo je opremljeno sa servo volanom, čija je visina i pozicija prilagodljiva, dok je kontrola upravljanja stvar koja se podrazumeva.