Fabia Combi

Nova Fabia Combi

Fabia Combi sada nudi novi dinamičniji izgled prednjeg dela vozila, promenjene materijale u unutrašnjosti, nove boje za vozilo i potpuno nove aluminijumske felne. Najveća inovacija je motor, koji vozilu daje fantastične parametre u vožnji i raspon mogućnosti.

Standardnu ponudu benzinskih motora čine provereni 1.2 HTP / 44 kW i 1.2 12V HTP / 51 kW motori, kao i najnoviji turbo benzinski motori  1.2 TSI sa 63 kW i 77 kW zavisno od varijante.

Raspon dizel motora je potpuno novi. Čine ga varijante četvoro cilindričnog 1.6 TDI CR snage 55 kW, 1.6 TDI CR snage 66 kW i 1.6 TDI CR snage 77 kW. Spomenuti dizel motori koriste Common rail tehnologiju i opremljeni su DPF filterom za prečišćavanje izduvnih gasova. I dizel i benzinski motori ispunjavaju EU 5 norme izduvnih gasova.

 

Velike promjene su izvršene na sistemu projektor prednjih svetala. Tu je dodatna nezavisna sijalica za dugo svetlo na unutrašnjoj strani kompletnog kućišta i modul projektor za oboreno svetlo. Optički efekat površine prednjih svetala je povećan i iluminacija pri vožnji je znatno poboljšana.

Spoljašnost

Završetak prednjeg dela vozila je optički proširen horizontalnim linijama novog prednjeg branika sa redizajniranom rešetkom hladnjaka, modificiranim staklima i novim dizajnom prednjih svetala i  farovaza maglu.  Ove promene su učinile Fabiu Combi dužom za 8 mm  i sada njena dužina iznosi 4,247 mm.

Raspon paleta boja je povećan sa novom metalik "Rallye" zelenom bojom. Pacific plava (reflektivna) boja je također nova opcija. Ponuda uključuje i nove Aluminijumske fenge Elba i Comet 16", kao i nove poklopce Comoros za  14''čelične felne, odnosno  Satellite za 15" čelične felne.

Unutrašnjost

Promena unutrašnjosti znači veći komfor za putnike sa još boljom funkcionalnošću i kontrolom komandi u vozilu. Estetski, enterijer je poboljšan sa novim grafičkim dizajnom kontrolne table, koja također nudi nove funkcije i komande.

Dizajn kontrolnih tipki klima uređaja  je promenjen. Tu je novi trokraki multifunkcionalni volan sa funkcijama za radio i telefon. Domino i Chess materijali presvlaka sedišta još su jedna novost.