NOVA ŠKODA FABIA MONTE CARLO

U svakom vozaču leži takmičar.
Svaki sanja da bude poseban.

U svakom vozaču leži takmičar. Svaki sanja da bude poseban. Nova Škoda Fabia Monte Carlo ne podseća samo imenom već i izgledom na legendarnu reli trku koja spada među najslavnije i najstarije.

Agresivni izled novog modela Fabia Monte Carlo prate i odlične vozne karakteristike. Sportska šasija i jaki motori TSI i TDI donose pravo zadovoljstvo u vožnji.

 

 

Eksterijerom dominira crna boja. Crna boja rama maske hladnjaka, farova i prednjih maglenki čine da Fabia Monte Carlo izgleda kao pravi predator na putu.

Crni retrovizori, crni krov sa spojlerom, crne plastične lajsne po obodu vozila, tonirana stakla, aluminijumske felne... Ova jednostavna ali originalna rešenja daju vozilu jedinstven izgled i izraz.

Nova Škoda Fabia Monte Carlo skriva u svom sportsko-elegantnom interijeru puno pametnih detalja. Izvanrednan kvalitet upotrebljenih materijala i obrade vidi se na prvi pogled.

 

 

Trokraki volan u crnoj koži ukrašavaju crveni štepovi. U crnoj koži sa crvenim štepovima je i ručica menjača i ručne kočnice. Na trkački automobil podsećaju i hromirane upravljačke papučice.

Prednja sportska sedište mogu biti u sivoj ili crvenoj boji (uvek u kombinaciji sa kontrastnim bokovima naslona). Unutrašnjost krova, stubići, obloga poda, vrata i instrument table su kod obe varijante uvek u crnoj boji.

Fabia Monte Carlo, koja je u ponudi samo u verziji hatchback, može pod haubom imati snažni ali štedljivi benzinski motor 1,2 TSI snage 63 ili 77 kW ili dizel 1,6 TDI snage 55, 66 ili 77 kW. Svi motori su opremljeni petostepenim manuelnim menjačem.

... ......