Auto kuća Samardžić - ISTORIJAT

1989.  Počeli smo sa radom kao SZTR AUTO SERVIS SAMARDŽIĆ. Vrlo brzo stekli smo reputaciju kvalitetnog servisa.

1996.  Naš servis postaje ovlašćeni serviser glavnog uvoznika za vozila marke ŠKODA, firme Auto Čačak. Ubrzo i sami postajemo jedni od lidera na našim prostorima u oblasti servisiranja ovog tipa vozila u garantnom i vangarantnom roku. To smo uspeli zahvaljujući velikim ulaganjima u školovanje stručnog kadra, nabavkom specijaliizovanog alata, kao i formiranjem velikog magacina sa orginalnim rezrevnim delovima.

2002. Sa porastom broja zaposlenih i sopstvenih kapaciteta prerasli smo u Auto Kuću SAMARDŽIĆ d.o.o

AUTO KUĆA SAMARDŽIĆ d.o.o.
je nastavila uspešnu politiku poslovanja koja je razvijana za sve ove godine postojanja servisa. Trudili smo se da stalno poboljšavamo kako kvalitet tako i vrstu usluga koje pružamo svojim korisnicima. Pored već pomenutih limarsko-farbarskih usluga sada u našoj kući možete dobiti i mehaničarske i električarske usluge koje su izvedene sa najsavremenijim alatima i urađene po fabričkim standardima i normama.
Većina naših stručnjaka je završila specijalizovane kurseve za popravku i održavanje vozila marke ŠKODA, koje je organizovao proizvođač ovih automobila u Češkoj repulici ili glavni uvoznik AUTOČAČAK iz Čačka.

 

AUTO KUĆU SAMARDŽIĆ d.o.o. je uložila i velika materijalna i stručna sredstva u razvoj magacina sa originalnim rezervnim delovima, već godinam smo ubedljivo na prvom mestu po nabavci originalnih rezervnih delova iz centralnog magacina AUTOČAČKA. Opremili smo se i sa elektronskim katalogom rezervnih delova tako da vrlo pouzdano možemo poručivati rezervne delove koji zatrebaju, a na našem tržištu ih nema.

Od nedavno, sada sve gore pomenute usluge možete dobiti pod jednim krovom u našem novom servisnom centru u Bul. Patrijarha Pavla 5u

Najmlađa grana AUTO KUĆE  SAMARDŽIĆ d.o.o. je prodaja vozila. Iako najmlađa, vrlo dobro se uklopila u prilike na našem tržištu, pa smo sada među vodećim prodavcima po broju prodatih vozila na godišnjem nivou.
Kod nas možete nabaviti novo vozilo po principu staro za novo. To znači, dogovorite se sa nama o ceni vašeg polovnog automobila, doplatite razliku do cene novog željenog automobila, a primopredaju automobila vršimo kada dobijete novi automobil.

Na kraju s ponosom ističemo da su korisnici naših usluga: SIEMENS, EPS, VELEFARM, AVON, KNJAZ MILOŠ, NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE itd.

......