Octavia Combi

Nov, ali prepoznatljiv

Škoda Octavia Combi već godinama uživa izuzetnu popularnost među vozačima. Naime, sve verzije ovog modela napravljene su u skladu sa zahtevima savremene tehnologije i željama kupaca.

Nova Škoda Octavia Combi nudi ne samo pogodnosti prethodne generacije, kao što su kvalitet izrade, postojan dizajn i ogroman prostor za prtljag, već se odlikuje novim elementima u pogledu svog dizajna, novim tehničkim performansama i većim stepenom sigurnosti. Kao takav, ovaj model može zadovoljiti najrazličitije želje i potrebe kupaca. Nova Škoda Octavia Combi je klasična, ali ujedno i moderna. Jedinstvena, pa ipak različita.

 

Uvek se pridržavamo izreke osnivača kompanije: "Samo najbolje za naše klijente". Zato je naš najveći uspeh Vaše zadovoljstvo Škodinim automobilima.

Savršen spoj tehnologije i dizajna

Dinamični prednji deo sa dominantnom maskom i novim oblikom farova, elegantne linije šasije i masivan zadnji branik sa svetlima na integrisanom spojleru daju novoj Škodi još samouvereniji izgled.

Redizajnirani branik optički proširuje prednji deo automobila spustajući se u blagom luku od novodizajnirane maske hladnjaka. Gledano spreda, prednja svetla zajedno sa natpisom Octavia na dekorativnoj ploči zasigurno će privući pažnju.

Novi spoljni retrovizori otkrivaju ne samo veću korisnu površinu, več imaju mogućnost električnog sklapanja. Zadnja svetla imaju novu masku, ali nakon što se upale, zadržavaju “C” oblik, karakterističan za Škodu.

Paleta boja je obogaćena dvema potpuno novim metalik nijansama. Aqua Blue i Arctic Green savršeno odslikavaju savremene trendove u svetu boja.

Napredna tehnologija

Nova Octavia Combi poseduje sve odlične karakteristike njenih prethodnika i ostavlja prostora za široku primenu naprednih tehnologija.

Napredan sigurnosni sistem, ali i novi elementi, materijali, kvalitet izrade i prostran enterijer, zajedno sa lakoćom upravljanja, povećavaju osećaj udobnosti i sigurnosti.

Nova Octavia Combi nudi sasvim novi dizajn upravljača sa tri i četiri kraka, kao i radio i satelitsku navigaciju, koje sigurno treba pomenuti. Instrument tabla sa Maxi DOT displejom i belim svetlom pozadine obezbeđuje laku čitljivost podataka direktno u liniji očiju.

Nova Octavia Combi takođe se može pohvaliti snažnijim i moćnijim motorima, kao i širokim asortimanom ručnih i automatskih menjača.