Octavia Combi

RS

Octavia Combi RS garantuje udobnu i sportsku vožnju ispunjenu uživanjem i zadovoljstvom.

Jednim pritiskom na gas, praktičan i neverovatno prostran porodični automobil petvoriće se u uzbudljiv sportski auto, dok će na porodičnom putovanju isto ovo vozilo Vama i Vašoj porodici pružiti krajnju udobnost i sigurnost.

 

Sportski karakter modela Octavia Combi RS naglašen je brojnim detaljima. Masivni branik sa integrisanim spojlerima, kao i LED dnevna svetla daju ovom automobilu izvestan agresivan izgled.Kožni enetrijer objedinjuje sportski stil i luksuz.Sportska sedišta sa RS amblemom odišu atmosferom trkačkog automobila.

Moćni 2.0 TSI/147 kW i 2.0 TDI CR DPF/125 kW motori sa nestrpljenjem očekuju okretanje ključa i paljenje.

Ritmična muzika koja dopire iz visoko kvalitetnog Swing radio uređaja i svež vazduh iz Climatronic dvozonskog automatskog klima uređaja upotpunjuju izvanredano iskustvo prilikom vožnje ovog automobila.

 

Prednja svetla

Xenon prednja svetla sa ugaonom funkcijom upotpunjavaju impresivna i efektna diodna dnevna svetla i svetla za maglu u dizajnu RS verzije. Takođe, tu je i Light Assistant sistem, odnosno sistem pomoćnih svetala.

Multifunkcionalni upravljač

Sportski multifunkcionalni upravljač sa tri kraka i pločicom sa natpisom RS presvučen je kožom i omogućava promenu brzina preko sedmostepenog automatskog DSG menjača.

Štitnici na pragovima vrata

Dekorativni štitnici na pragovima vrata imaju istinski praktičnu funkciju. Oni štite pragove od mehaničkih oštećenja prilikom ulaska u i izlaska iz automobila.

Zenith felne

Zenith felne (17”), izrađene od lake legure u ekskluzivnom RS dizajnu izuzetne su na prvi pogled. Osim toga, kroz njih se može videti crveno obojena kočnica.