Octavia Combi

Scout

Octavia Scout je automobil za ljubitelje aktivnog stila života. Pogon na sva četiri točka sa Haldex lamelom između osovina neće imati problema ni sa jednom preprekom.

Model Scout pruža osećaj sigurnosti i ujedno Vas osvaja svojim atraktivnim dizajnom i udobno opremljenim enterijerom.

 

Spoljašnjost automobila je izuzetno ojačana i zaštićena. Sivi plastični delovi pokrivaju prednji i zadnji branik, ivice blatobrana, kao i pragove na vratima. Donje delove prednjeg i zadnjeg branika dopunjuju spojleri sa velikim srebrnim oblogama.

Elementi koji upotpunjuju sportski dizajn ovog vozila uključuju atraktivnu dvostruku izduvnu cev izrađenu od plemenitog čelika, okrugla svetla za maglu integrisana u prednji branik, Proteus felne (17”) i metlane obloge na papučicama za gas, kočnicu i kvačilo u unutrašnjosti vozila.

Enterijer Scout modela u potpunom je skladu sa njegovim spoljnom izgledom. Kvalitetni materijali koji čine unutrašnjost ovog automobila u praktičnoj Oniks boji savršeno se uklapaju sa instrument tablom.

Međutim, ukoliko želite možete imati i elegantan Alcantra enterijer  koji predstavlja kombinaciju prirodne i veštačke kože.

Upravljač sa četiri kraka je u svakom slučaju presvučen kožom, baš kao i ručica na polugi menjača koja je ukrašena orignialnim 4x4 amblemom.

Sasvim dovoljnu dinamiku pri vožnji običnim putevima i stazama čija površina nije dovoljno čvrsta, mogu obezbediti kako 1.8 TSI benzinski motor snage 118 kW, tako i  2.0 TDI PD dizel motor snage 103 KW sa DPF filterom.

 

Držač suvozača

Držač sa nazivom Scaut koja se nalazi na instrument tabli ispred sedišta suvozača pruža dodatnu sigurnost. Vaš suvozač može je iskoristiti u krivinama, a posebno prilikom vožnje neravnim površinama.

Zadnji branik sa difuzorom

Spojler i difuzor na zadnjem braniku daju zadnjem delu Scout modela odgovarajuću masivnost i dinamiku. Peta vrata sa ponosom nose logo Octavia Scout modela.

Štitnici na pragovima

Dekorativni štitnici na pragovima vrata sa Scaut amblemom, ne samo da doprinose ukupnom estetskom utisku, već štite pragove vrata od oštećenja prilikom ulaska u i izlaska iz automobila.

Proteus felne

Proteus felne (17”) izrađene od lake legure dodatno doprinose masivnom izgledu Scout modela. U kombinaciji sa gumama 225/50, na njih se možete u potpunosti pouzdati, čak i ako vozite lošim putevima.