Octavia Tour

Putovanje se nastavlja. Octavia Tour ne pati od manjka samopouzdanja a i nije ni čudo zašto. Zahvaljajući neverovatnoj prakitičnosti automobila, koji se ovde nudi u dve verzije, postao je popularan kod klijenata širom sveta. I zahvaljujući svom modernom i postojanom dizajnu, popularnost samo raste i raste...

Spoj elegancije sa praktičnošću i kvalitetom – to su sve karakteristični elementi Octavia Tour dizajna. Kako god gledali vozilo kao celinu ili detalje, Octavia Tour ostavlja utisak o prostranosti i pouzdanosti.

 

Crni bočni elektro-podesivi, grejani retrovizori u koje su integrisani bočni pokazivači pravca nisu samo praktični, već odaju i vrlo elegantan utisak.

Eksterijer

Spoljni dizajn automobila se razlikuje od inovirane Octavia Classic verzije prvenstveno zbog komponenti kao što su rešetka hladnjaka, odbojnici, halogena svetla, zadnja svetla i grupa crnih spoljnih bočnih retrovizora i ručki vrata.

Važan element dizajna su veliki Avangarda 15" čelični naplatci. Na zahtev kupaca, automobil može imati 15" aluminijske naplatke Deimos ili 16" aluminijske naplatke Crateris. Možete birati između devet metalik i tri UNI boje za vaše vozilo.

Enterijer

Unutrašnjosti Tour verzije, veliki naglasak prvenstveno je stavljen na praktičnost i univerzalnost. Elegantan, prostran i pragmatičan enterijer nudi okruženju koje je pruža osećaj sigurnosti svim putnicima.

Prijatnu atmosferu stvaraju Twinkle unutrašnjost sa Classic ukrasnim trakama, meke površine instrumenta, udobna sedišta i veliki broj kaseta za odlaganje sitnica i pregradaa za male stvari i piće.