Octavia

RS

Octavia RS je jedan od najmoćnijih i najbržih Škodinih modela iz masovne proizvodnje. Uprkos tome, zadržava svoju udobnost i bezbednost.

Dizajn RS modela pokreće Vaš adrenalin i donosi istinsko zadovoljstovo u vožnji. Svaki detalj odiše sportskom atmosferom.

 

Sportska kožna sedišta sa izraženim naslonima sa strane i RS amblem izdvajaju se u unutrašnjosti automobila, baš kao i multifunkcionalni kožni volan sa tri kraka, koji se može nabaviti u kombinaciji sa automatskim šestostepenim DSG menjačem. Tu su takođe i elegantne papučice za gas, kočnicu i kvačilo sa metalnim oblogama i Swing auto-radio sa CD i MP3 plejerom u elegantom okviru zajedno sa kontrolnom jedinicom za Climatronic dvozonski automatski klima uređaj.

Atraktivni spoljašnji izgled je u skladu sa ovim sportskim automobilom. Karakter Octavia RS modela savršeno dopunjavaju  18” Neptune felen izrađene od lake legure, branici sa integrisanim spojlerom, aerodinamični spojler na petim vratima i dvostruka izduvna cev.  Nemojmo zaboraviti ni obojena stakla, xenon prednja svetla sa rotirajućim modulima, svetla za maglu u RS dizajnu i LED dnevna svetla.

 

Dnevna svetla

Nezavisna diodna svetla za dnevnu vožnju locirana su iznad svetla za maglu i postavljena u mreži poput pčelinjeg saća.

Sportske papučice

Elegantne papučice za gas, kočnicu i kvačilo sa metalnim oblogama i patosnice sa sivim opšivom predstavljaju dodatnu opremu koja vešto kombinuje sportski stil i luksuz.

Motori

Benzinski motor 2.0 TSI snage 147 kW i dizel “common-rail” motor 2.0 TDI CR DPF/125 kW su najbolji motori u svojim kategorijama i garantuju izvanredan doživljaj iza volana.

Neptun felne

Neptun felen (18”) izrađene od lake legure dodatno naglašavaju sportski izgled RS modela i izdižu ga do najvišeg standarda. U kombinaciji sa 225/40 R18 gumama, obezbeđuju sigurnost i maksimum udobnosti u vožnji.