Roomster

Škoda Roomster je jedinstveni MPV

Dovoljno je prostran za Vašu porodicu, za godišnja putovanja po vašim omiljenim destinacijama, za putovanja na kulturne događaje ili posete prijateljima. Dovoljno je atraktivan za sve one koji vode aktivan sportski život. Dovoljno je moderan za Vaša putovanja po gradu i sve one zabave na koje ste krenuli. Dovoljno je snažan da preveze sve što trebate. Dovoljno je dinamičan da Vam osigura jedinstveni doživljaj u vožnji.

Sve ovo je ono što čini Roomster. Ali sada dolazi sa nečim novim...

 

Novi 1.2 TSI motor ima veliku snagu, odlično ubrzanje, tih rad i malu potrošnju goriva.

Spoljašnost

Novi dizajn prednjeg branika , svetala za maglu, ojačane gril maske , elipsoidni oblik i sofisticirana optika prednjih svetala su podarili  Roomster-u robusnost i stabilnost.

Nove boje u kombinaciji sa posebnom bojom za krov i široka paleta aluminijumskih felni dopušta Vam da slobodno izrazite Vaše fantazije sa vozilom koje postaje dio vaše personalnosti.

Dinamične linije vozila zadržavaju elemente kao što su integrisane ručke na zadnjim vratima i veliki nekonvencionalni dizajn zadnjih prozora.

Unutrašnjost

Poptuno nova unutrašnjost daje poseban doživljaj u vožnji. Inovativan dizajn instrument table i tipki za klima uređaj nisu samo deo estetike vozila već i novi nivo funkcionalnosti. Tu je novi multifunkcionalni volan za komfornu i sigurnu kontrolu radio i telefon uređaja.

Roomster nastavlja kao primer neverovatnog unutrašnjeg prostora i njegove praktičnosti. Zahvaljujući Varioflex sistemu zadnjih sedišta sve Vaše potrebe će biti zadovoljene. Tu je također dovoljno prostora u Vašem prtljažniku kao i dodatnih pretinaca popraćenih sa pametnim rešenjima jer Vaš komfor je jedna od krucijalnih  stvari za nas.

 
 
...