Yeti

Budite spremni za nešto divlje

Novu Škodu Yeti karakteriše više elemenata koji se medjusobno dopunjuju, jedinstveni dizajn, sigurnost, funkcionalnost i udobnost.

Novi model dolazi sa novim motorom i novim tehničkim rešenjima, kao što je off-road režim koji prilagođava podešavanja elektronskog sistema za vožnju po lošem terenu,tu je i elektronski kontrolisan dvodelni panoramski krov kao i sistem za fiksiranje sa horizontalnim šipkama i pokretnim kukama u prostoru za prtljag.

Prva Škoda SUV je spremna da prihvati Vaš izazov i ispuni sva očekivanja.

 

Ne zaboravimo praktične detalje i istančan kvalitet izrade.Snažan utisak ostavlja i to što se cela sastoji iz toliko sitnih detalja.

Spoljašnost

Prednji deo auta, kojim dominira izrazito oblikovana maska hladnjaka okružena sa četiri svetla, je sinonim za zabavu i zadovoljstvo u vožnji, dok zadnji deo sa petim vratima oslikava praktičnost.

Idealne dimenzije nove Škode Yeti garantuju laku kontrolu i upravljanje u gradu, jedinstveni SUV izgled, koji je poboljšan sa širokim blatobranima i srebrnim zaštitnim trakama sa donje strane vozila obećavaju odličnu vožnju po lošim terenima.

Crni detalji između zadnjih prozora zajedno sa obojenim stubovima su elementi koji se izdvajaju na spoljnem izgledu i zajedno sa dvodelnim panoramskim krovom i galerijom simbolizuje prostranost Škode Yeti.

Unutrašnjost

Nova Škoda Yeti nudi putnicima neverovatnu prostranost, prilagodljivost i udobnost.

Što je viša pozicija sedišta raste i osećaj sigurnosti, odličan pregled iz vozila i lakši pristup komandama.Ugodan osećaj na dužim putovanjima će Vam omogućiti specijalno oblikovana sedišta sa izraženim stranama i snažnim gornjim delom dizajniranim da spreče zamor u leđima.VarioFlex sistem od tri zasebna zadnja sedišta garantuje maksimalnu prilagodljivost unutrašnjeg prostora i prtljažnika.

Nova kontrolna tabla je specijalno dizajnirana da naglasi svež unutrašnji izgled. Dovoljno prostora i korišćenje kvalitetnih materijala pri izradi se kod Škode podrazumeva. Možete birati između 16 različitih kombinacija boja za kontrolnu tablu, presvlake i dekorativne elemente.